HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2011.01.19. 07:22 autoreverz

Hálapénzt fogadott el egy beteg!

Címkék: beteg botrány orvos hálapénz

bed.jpg"Nyilvánvalóan elszigetelt esetről vagy provokációról van szó!.." - nyilatkozta Éger István, a Magyar Orvosi Kamara elnöke. - "A betegek számára a törvény szigorúan tiltja az ilyesfajta juttatások elfogadását; jóérzésű ember meg egyébként sem tenne ilyet."

Az Egészségügyi Minisztérium és a Rendőrség által közösen vizsgált botrányos ügyben az eddig napvilágra került részletek szerint egy ismert budai sebészfőorvos próbálta meg a gyomorműtétjére várakozó nyugdíjas asszonyt közel kétszázezer forint átadása fejében arra rábírni, hogy korábban és gondosabban operálhassa meg.

"A kedves idős hölgy, akit kollégáim ajánlottak figyelmembe, a megbetegedésekor tett esküjére, valamint az 1975. évi eü-törvényre és a jó erkölcsre hivatkozva utasítgatta vissza a borítékban felkínált összeget. Többször próbáltam ruházatának nyílásaiba becsúsztatni az általam érzett hálát jelképező csekélységet." - ismerte el a névtelenséget kérő szakember - "Végül altatás közben sikerült a markába gyűrnöm az összegumizott húszezreseket."

"Tetves, tolvaj orvoscsürhe!.." - dühöngött viszont az érintett hölgy sajtónyilatkozatában. - "Az ember szemét is kilopnák egy vérvételért! Most ugyan kivételesen felcserélődtek a szerepek, de bevallom, végig szörnyen aggódtam, ha tovább kéretem magam, a Főorvos úr visszavonja ajánlatát."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr572594898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása