HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2011.06.07. 22:56 autoreverz

Nullával osztott az alkoholista matematika-tanár: elbocsátották

Címkék: alkohol matematika osztás nullával

Elhatalmasodó szenvedélybetegsége miatt már csak napközis pedagógusként alkalmazták azt a férfit, aki délutános kollégái éberségét kijátszva, a csendespihenő ideje alatt csempészte ki a könnyen befolyásolható gyerekekből szervezett négyfős turnusokat az iskola kerékpártárolójának hátsó részébe, ahol szemük láttára több alkalommal, nyilvánosan nullával osztott.

Az esetre egy CNC-forgácsoló szakirányú végzettséggel és legalább egy éves esztergályos tapasztalattal rendelkező, megbízható és nagy munkabírású helyi lakos figyelt fel. A riadt tanulókat haladéktalanul (de nem eszeveszett tempóban  - a szerk.) a budapesti Heim Pál Kórházba, a Heim Pál Kórház dolgozóit Tiszapuszánkára, a gyermekek szüleit előbb Budapestre, és csak azután Tiszapuszánkára, a megtört matektanárt pedig Kanadába szállították megfigyelésre.

Ja, és a közvetve érintett tanulók közül ketten, a két kelekótya iker, akiknek a faterjáé a vasútállomás melletti kutyakaja-bolt, továbbra is szinte mindenből bukásra állnak.

Én szóltam.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr282966161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása