HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2011.04.20. 07:21 autoreverz

Jogvita miatt bűz nélkül maradhatnak egész országrészek

Címkék: metró szag bűz

Szerződésbontással fenyegetőzik a fővárost évtizedek óta ellátó Metró-, Busz- és Troliszag Kft., miközben formai szabálytalanságok miatt megbukhat a MÁV vonalain évtizedek óta állomásszagot, sínszagot, vonatszagot és kalauzszagot biztosító, országos lefedettséggel rendelkező állami cég pályázata is.

"A helyzet kétségbeejtő." - véli Orrmátyás Tibor, a Hungarikumnak Számító Szagingerek Orrszágos Koorrdinátora. - "A kialakult káosz okai egyértelműen az elmúlt 8 évben keresendők: olyan penetráns ingerekről kell az ország kirablóinak felelőtlensége miatt várhatóan lemondanunk, amelyek nélkül szinte tájékozódni is nehéz. Egyes helyeken már most át kellett állnunk önmaguktól rothadó, megújuló bűzforrásokra, jövőre pedig a fővárosi kerületek és az egyébként is nehéz helyzetben lévő települési önkormányzatok maguk kénytelenek majd a történelmi tradíciókkal rendelkező szagokról gondoskodni. A legpesszimistább forgatókönyv szerint a négyes metróvonal esetleg eleve bűz nélkül indulna el."

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr552841558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Donkihóte 2011.04.20. 09:25:08

Szerencsére megmaradnak Szijjártó izzadtságszagú magyarázkodásai, vagy elég a buszokon felhozni a közbeszerzés témakörét, és rögtön észre fogják venni, hogy itt valami bűzlik!
süti beállítások módosítása