HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2010.11.06. 08:03 autoreverz

Drogbárók tüntettek a könnyű drogok legalizálása ellen

Címkék: drog mexikó könnyű drogbáró

ir.jpgElkeseredett, egzisztenciájukat féltő maffiavezérek és kábítószer-nagykereskedők vonultak az utcákra a mexikói fővárosban, miután Kalifornia állam a könnyű drogok engedélyezése mellett döntött. A hagyományaikért aggódó, fegyveres oligarchák egymás kezét fogva, könnyes szemmel vonultak fel, míg társaik jelképesen feketére festett koporsókat hordoztak, amelyekre a "Hová lesznek majd a bandaháborúk?", "Patakzó vér helyett béke és rend?! Tényleg ezt akartátok?!.." és "Ki végez majd testvéreinkkel?!.." jelmondatokat festették. A menetet gyászruhás asszonyok csoportja követte, aki szívszorító szavakban adtak hangot félelmeiknek: "Eztán végig kellene néznünk, ahogy fiaink felnőnek?!.. Elszenvedni, ahogy az iskolapadban görnyednek, dolgoznak, gyermekeik körében békésen megöregszenek?!.. - Nem!.."

Az intézkedés hatására várhatóan átalakuló alvilági élet a rendőrség mindennapjait is alapjaiban érinti: a tétlenül lófráló rendőrök csapatokba szerveződve óriási "Holnap ki veszteget meg minket?!" és "Horror! Várnak a dögunalmas traffipaxos napok!" feliratú transzperenseikkel fejezték ki ellenérzésüket. A tüntetésekkel egyidőben a kaliforniai dílerek is megrendítő tiltakozóakciókba kezdtek: "Oda a szép élet! Mehetünk lassan mi is dolgozni!... Futtathatjuk megint a csajokat meg zsarolgathatjuk a vendéglősöket, de semmi sem lesz már a régi..." - nyilatkozták a CBS riporterének, aki maga is pakolgatni kezdte a felszerelését.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr492427140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.11.15. 14:21:26

Elkeseredett, egzisztenciájukat féltő maffiavezérek és kábítószer-nagykereskedők vonultak az utcákra a mexikói fővárosban"

ahogy elképzelem... jézusom mekkora propaganda!
süti beállítások módosítása