HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2010.02.10. 07:36 autoreverz

Orbán: "Álszakállból nem szopik a tigriskölyök"

Címkék: politika kódszótár

ero.jpg"- Kétségkívül elmélyült a politikai kódszótár..."  - véli Dr. Nemvéli Amál, az MTA Kommunikációkutató Intézet tanácsosa: "Felnőtt egy generáció, akik értik és beszélik ezt az új nyelvet. Nem véletlenül mondja Mesterházy, hogy "nem bújhatunk többé torkolatborzok garasos szoknyái mögé", vagy Orbán, aki szerint "álszakállból nem szopik a tigriskölyök". A politikusok ma már azokhoz szólnak, - hogy Szerednyeit idézzem - akik "térdszőnyegein valóban ott gördülnek az egynyári sapkák". Vannak persze ellenzői mindennek, így a kommunikációs újításoknak is: a konzervatív Csurka szerint "bendül motyorognak a csajagos zekék", azaz, nem tudni, miről is van pontosan szó, ha már "nem kaptat a hámolatlan sámlik képes csövege sem".

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr161744658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gandichi 2010.02.11. 13:43:36

szlogen és burkolt kifejezések, félreérthetőek, aki ugrik valamire, az magára is vette. hatásvadászatnak jó pld.da a tigriskölyök is, de melyik? álszakáll sok méretben SZINBEN minőségben és mennyiségben fellelhető, sőt, akadályozó tényező, de mi lenne, ha egyszerüen nevén hivnánk azt a büdös kölyköt!

gandichi 2010.02.11. 13:54:17

@gandichi: orbán sok bölcs aforizmákkal bir, lehet, mert ha nem fonetikusan fogalmaz, az istenért sem értenék meg a lényeget mondókájának. ellenben gyurcsan hivei,nagyon SZABATOSAN fogalmaz, igy sajnos csak -IQ-soknak sok a "sokk", mi lenne, ha nemcsak verbális teszefoszával foganatositanánk a valódi értelembevett demokrácia eltorzitását. lehet gyurcsánék egyszer beszarnak a szocializmus hullámvasut-ján...

autoreverz 2010.02.11. 17:42:07

@gandichi: Követlek, követlek... :)
süti beállítások módosítása