HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2009.12.29. 21:21 autoreverz

Algopyrinben szenvedett, H1N1-gyel kezelték

Címkék: szülés portugália ok orvosi műhiba algopyrin okozat h1n1

anyo_01_mini.jpgTévedésből H1N1 vírussal kezeltek több, súlyos Algopyrin-ben szenvedő beteget a tatabányai Boldogságos Gonorrhoea Kórházban.

"Csakis adminisztratív jellegű tévedésről lehet szó. - nyilatkozta Fejjél Katinka kórházigazgató helyettes. - "Orvosaink kiváló szakmai képességekkel rendelkeznek, de igen leterheltek."

A szakminisztérium meg nem nevezett forrása szerint hazánkban évente jó 30-40-szer kerül sor az ok és okozati viszonyának hanyag felcserélésére: legutóbb 2007-ben derült fény arra, hogy több megyei kórházban begipszelt kezű-lábú emberek csontjait törték a logikailag megtévedt, de jószándékú egészségügyi szakdolgozók. Letöltendő szabadságvesztéshez vezető jogerős ítélet hasonló esetben egyedül 1993-ban született, miután a szarvasi sebészkollektíva 140, súlyos hasi fájdalmakkal beutalt páciensbe téves megfontolások alapján ültetett epekövet vagy gyulladt féregnyúlványt. A mulasztó orvosok védügyvédje akkor sikertelenül hivatkozott az orvosegyetemi oktatás alacsony színvonalára. Világviszonylatban a logikai műhibák terén évek óta Portugália vezet: itt évente többezer szülés miatt végeznek mesterséges megtermékenyítést.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr761631328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása