HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2010.01.04. 10:37 autoreverz

Kutyaszalonna - európai támogatással

Címkék: nem európai lesz projekt szalonna sültgalamb kutyából

look1.jpgÚniós pénzekből épül a BAZ-megyei Tarpusztán a régió egyetlen kutyafeldolgozó üzeme, ahol ipari méretekben lesznek majd képesek szalonna előállítására. A brüsszeli projekt a hagyományos kelet-európai vállalkozói kishitűség felszámolását tűzte ki célul, és olyan tevékenységek támogatását célozza, amelyekkel kapcsolatban gyakran évszázados pesszimizmus tapasztalható.

"Az Európában Nincs Lehetlen projekt egy klasszikus, modern kori sikertörténet. -  válaszolta telefonon feltett kérdésünkre Sajó K. Endre államtitkár - Tavaly nyitotta meg kapuit egy 200 főt foglalkoztató verpeléti vállalkozás, amelynek falain belül évente közel harmincezer vaskarikát állítanak elő kizárólag faanyagok felhasználásával. Egy másik alprojektünk keretében megváltozott munkaképességű dolgozók juttatnak át egy budapesti tanműhelyben észak-afrikából importált tevéket különböző varróeszközök fokán: itt is bíztató eredményekről számolhatok be. A projekt máris általános optimizmus-hullámot indított el a fiatal szakemberek körében: a Budapesti Műszaki Egyetem laboratóriuma csupán egy hónap alatt négy stabilan működő perpeetum mobile prototípusát gyártotta le, Bábolnán pedig már túl van a kísérleti fázison a nemesfémeket tojó tyúkok kifejlesztése, miután az emberi szájba segítség nélkül fészkelő, magyar-kínai kooperációban előállított sültgalambok köztudottan fényes nyugat-európai karriert futottak be."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr151644453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása