HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2010.01.11. 23:31 autoreverz

Kecskesajtból készült napszemüvegek a TESCO-ban

Címkék: tesco gábor kecskesajt juhsajt p. szermüveg

down.jpgNyers kecske- és juhsajtból készített, márkásnak tűnő napszemüvegekkel tévesztette meg vásárlóit a karácsony előtti ajándékozási roham idején az ismert nagyáruház. A gyanútlan vevők többsége csak napokkal később észlelte, hogy átverés történt. P. Gábor, 41, pénzügyi szakember nagyfiának szeretett volna meglepetést szerezni születésnapjára, ám a vége öröm helyett csalódás lett:

- Gyurma az alpesi táborban kezdett először panaszkodni, hogy a lencsék szokatlanul hamar párásodnak. Soha nem volt hazudós gyerek, ezért nem is kételkedtem abban, amit mond. Emlékeztem ugyan a csomagoláson lévő feliratra, amely azt állította, hogy a "termék nem kecske- vagy juhsajtból készült", mégis alaposan megvizsgáltam a szemüveget, és az összeillesztések mentén több helyen is furcsa szagra lettem figyelmes. Mindennek akkor nem tulajdonítottunk még nagyobb jelentőséget. A svájci televízió esti hiradójából értesültünk azután, hogy a sípályákon egyre több helyen találtak szemüveg alakú sajtokat. Innen már logikus volt a megoldás.

Kan Antal, az áruház szóvivője készségesen állt rendelkezésünkre, és számolt be a Vevőszolgálat intézkedéseiről:

- Áruházunk elsődleges célja hogy kedves vevőink bizalmát megőrizze. A panaszolt termékek KERMI-vizsgálatát haladéktalanul kezdeményeztük: a szemüvegeket mind esztétikai, mind minőségi szempontból bevizsgáltatjuk, vásárlóinkat pedig más, kecske- vagy juhsajtból készült termékekkel kárpótoltuk. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr51665226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása