HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2010.01.22. 17:05 autoreverz

Cellatársából készített adóvevőt a miskolci nehézfiú

Címkék: rádió börtön cella

baby_01.jpgRengeteg tudás, kitartás és természetesen szerencse is szükséges az ilyesféle műszaki bravúrhoz. - nyilatkozta Fón-Tahi József, a Magyar Rádióamatőr Egyesület titkára a szegedi Csillagbörtönben történtekkel kapcsolatban. Gaussz "Kaktusz" János életfogytig tartó börtönbüntetését töltötte egy 2008-ban felgöngyölített kelet-magyarországi bűncselekmény-sorozat elkövetése után. A fegyintézet dolgozóinak először 2009 novemberében tűnt fel, hogy Gaussz egyik cellatársának egy combcsont kivételével teljesen nyoma veszett, de "Kaktusz" hónapokon át más és más "mesével" hitegette az őröket a rabtárs eltűnésével kapcsolatban, így részletesebb vizsgálatra nem került sor. Lebukásához a Csillagbörtönben évente rendezett barkácspályázat vezetett: a zsűri az egyébként kifogástalanul működő rádiókészüléket megbontva egyértelműen a hiányzó elítélt vonásaira ismert rá. 

A bal combcsontnak végképp semmi hasznát nem vettem, és ez lett a vesztem is. - sajnálkozott "Kaktusz" a rögtönzött sajtótájékoztatón. - De maga a projekt remek időtöltésnek bizonyult; mindig is csipáztam az ilyen macgyver-es jellegű cuccokat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr181693140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása