HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2010.03.24. 08:25 autoreverz

Kiéhezett oroszlánok falták fel

Címkék: állatkert hús nyers

twins.jpgMindenestül nyoma veszett a szentpétervári állatkert oroszlánketrecébe 2010. március 21-én reggel 7:30 órakor, az ott tartott ragadozók táplálékául behelyezett közel 40 kg nyershúsnak.

- Barbár bűncselekményre vagy szabotázsra gyanakszunk - nyilatkozta Vlagyimir Huscsenko, az állatkert élelmezési igazgatója - A nagymacskákat gondozó kollégánk tanúvallomása szerint az oroszlánok azonnal nekiláttak a lakmározásnak: a térfigyelő kamerák felvételei alapján 8 órakor a hús nagyrésze már eltűnt, a vadállatok békésen szundítottak. Azonnali és mindenre kiterjedő vizsgálatot indítottunk: az állatkert kapuit lezártuk, szabadságon lévő munkatársakat berendeltük, és még a nap folyamán puszta elővigyázatosságból a Pintyek Háza és a Zebrakifutó közé egy hat méter magas betonfalat emeltünk. A hóbagoly kihallgatása folyamatban, a fókák a héten minden sportszertől eltiltva. A lakosság türelmét kérjük: ne találgassanak, annak semmi értelme; magunktól is rájövünk, ki tette.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr501864324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása