HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2010.05.14. 23:22 autoreverz

Betegeket mészároltak az elégedetlen orvosok

Címkék: beteg orvos egészségügy probléma

rab.jpgVége a találgatásoknak, beváltotta igéretét a Magyar Orvosok Vészbizottsága. Ma délelőtt 10:15 és 11:15 óra között több budapesti és számos vidéki kórházban összehangolt akció keretében rontottak betegeikre az elkeseredett doktorok: az egyórás demonstráció során közel 41 000 kórházi fekvő- és járóbeteget mészároltak le, nagyrészüket sebészeti eszközökkel szúrkálták halálra, másokat gyógyszerekkel mérgeztek meg vagy a rendelői és kórtermi bútorzat elemeivel verték agyon. Az épületekből itt-ott élve kijutó 300-400 beteggel a kiérkező járványügyi osztagok végeztek.

- Akciónk jelképes jellegű, inkább csak figyelmeztetésnek szántuk. - mondta ma Herb Teréz anatómus professzor. - Az egészségügyben meglévő visszásságokra, érdekellentétekre szerettük volna valamelyest ráirányítani a közvélemény figyelmét. Tulajdonképpen inkább csak amolyan csínytevésről van szó: a feszült hétköznapok után jólesik egy kicsit mással is bíbelődni, ami végülis ideig-óráig leköti az embert, azt hiszem.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr892004073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása