HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2010.10.19. 21:38 autoreverz

Felfedték a Facebook-admint!

Címkék: admin social facebook networking zuckerberg felfed

mikro.jpgMegdöbbentő felfedezést tett két élelmes indiai informatikusdiák: számítógépük hálózati kábele mentén visszafelé haladva fokozatosan bontották ki a falakból egészen a világelső közösségi oldal legbelső sejtjéhez vezető összes vezetéket, míg egy elhagyott mexikói benzinkút mögött egy kb. telefonfülkényi nagyságú, a világ minden tájáról összefutó kábelek kupacából alig kilátszó, kis fabódéhoz nem jutottak, amelynek elülső falát felfeszítve egyszeriben minden világossá vált: a fojtó szagú, porlepte fülke belsejében egy kócos hajú, vénséges vén anyóka kucorgott, fejét ismeretlenek egy 40 cm vastag szemüveggel együtt egy számítógép monitorához szíjazták; rángatózó jobbkeze egy faegérhez egérhez csavarozva, véreres balkeze pedig a horpadtas alumíniumbillentyűzetet csépelte, miközben ő maga egy földalatti tárolóból, többméteres szívószálon keresztül, folyamatosan iszapszerűen sűrű feketeteát szürcsölgetett.

A napfényre megriadó anyóka éktelen káromkodásban tört, amelyből a visszahőkölő diákok csupán egy, a képek átméretezésére vonatkozó kódrészletet tudtak megjegyezni - a kunyhóból kicsapó vécészagtól megtántorodva végül a megfutamodás mellett döntöttek. Amint botladozva utoljára visszanéztek, még látták egy pillanatra, ahogyan a cserzett bőrű, csontvékony kar kinyúlik és ingerülten helyérehúzza a felszakított deszkalapot...

Ezalatt négymillió ázsiai felhasználó jelszavai vesztek el.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr552384769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása