HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2010.10.20. 12:03 autoreverz

Nemsokára nálunk is a mozikban!..

Címkék: film mozi rendező

mozi.jpg"A megjelenés napjától azonnal látható lesz majd a film, melynek munkálatait nemrég fejeztük be." - nyilatkozta a rendező, akinek neve mindegyikünk számára ismerősen cseng, ha már hallottuk néhányszor, és aki egyben a film forgatását is vezényelte. - "Egy olyan alkotásról van szó, amelynek elkészítésében minden közreműködő részt vett: igazi csapatmunka. A történet középpontjában álló figurát a főszereplő alakítja: őt azóta ismerem, mióta először összefutottunk; vele forgattuk le mindazokat a jeleneteket, amelyekben szerepel. Nélküle igazán hiányozna az a személy, aki köré a cselekmény épül. A történetről pedig csak annyit: egy olyan forgatókönyv szolgált alapjául, amelyet kezdettől fogva erre a célra szemeltünk ki, így nem véletlen, hogy teljes az átfedés. Bevált munkamódszerünk ez: minden alkalommal így járunk el, amikor ezt tesszük.

A film egyébként, amelynek címe minden vetítéskor látható lesz majd, a mozgóképtörténelem egy olyan korszakában kerül a vászonra, amelyben ma is élünk: nem hiba tehát aktualitásokat keresni - főleg olyanokat, amelyek korunk problémáit érintik, ily módon azokkal foglalkoznak, sőt, azokat írják le.

Büszkén állíthatom - mert így is érzek -, hogy a produkciót körülvevő gondosság végig jól érzékelhető volt a finanszírozási kérdések menedzselésénél is: kizárólag azokkal az eszközökkel éltünk, amelyek rendelkezésünkre álltak; ezeken túlmenően lemondtunk minden másról, de legesleginkább is azokról a dolgokról, amelyre nem volt lehetőségünk."

Mindezek ellenére körömszakadtig ragaszkodtunk ahhoz a színvonalhoz, amely a produkciót jellemezte: ez az a minőség, amely a filmről is elmondható, hiszen pont annyira jó, mint ahogyan sikerült. Hiszem, és egyben úgy is gondolom: igazi csemege lehet mindazoknak, akiknek tetszik."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr262385735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása