HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2010.10.24. 22:26 autoreverz

Primitív hamisítvány volt a TESCO-parkoló!

Címkék: per tesco botrány abszurd hamis hamisítvány

ernyo.jpg"Bár alapanyagaiban megfelel az előírásoknak, lényegében hitvány másolat a fogarasi úti TESCO áruház parkolója!.." derül ki a botrany.hu szenzációportál híradásából. A turpisságra egy gyanútlan családapa, ifj. Ébenkófer Elemér (31) bukkant, amikor kisfiával, Ébenkófer Zseralddal (4) az áruházban vásárolt "TESCO-parkoló eredetvizsgáló szett, 2-6 évesek részére" nevű játékcsomagot próbálgatta.

"Azonnal bíróság elé vittük az ügyet." - nyilatkozta a telefonos interjúban feldúltan a családfő - "De megpróbáltatásaink ezzel még nem értek véget: az áruházlánc ügyvédei azzal érveltek, hogy a termék engedélyeztetési papírjai is hamisak, így a parkoló logikusan csak eredeti lehet... - tehát egyelőre vesztésre állunk."

A szerencsétlenül járt család azóta a világtól elzárva, visszahúzódva él: csak a legszükségesebb dolgokért szaladnak le a gyűlöletes áruházba, ahol már összesúgnak a hátuk mögött, de (sunyifasz módjára - a szerk.) továbbra sem merik nyíltan megtagadni, hogy kiszolgálják őket.

Az önkormányzat egyelőre nem kivánta hivatalosan kommentálni az eseményeket: az első kényszerkilakoltatások mindezek ellenére még ma délután megkezdődtek. A jogvita még valójában el sem kezdődött, az ingatlanpiac máris idegesen reagált: a környékbeli lakások árai azonnal zuhanni kezdtek, míg mások (lúzerfasz módjára - a szerk.) tiltakozásképpen autójukat inkább távolabb, esetenként szabálytalanul állítják le.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr772396258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása