HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2010.11.15. 20:32 autoreverz

Döbbenet a Parlamentben: Lemondott a Nép!...

Címkék: parlament ország lemondás

maci.jpg"- Ez tényleg bosszantó, egy hülye helyzet." - nyilatkozta ma reggel az Országház büféjében egy névtelenséget kérő kormánypárti képviselő, - "Pedig minden olyan szépen alakult: újraírtuk ezeknek a mamlaszoknak a törvényeket, látványosan felpofoztunk néhány burzsujt, itt állunk a Paradicsom kapujában, erre - nesze neked Paradicsom! - kisül, hogy közben lelép, akiért itt kezünket-lábunkat törtük!.. De tényleg! Ha van valami ötletetek, mondjátok!.. Mi kifújtunk. Nem segít a visszamenőleges hatály sem."

A nap folyamán a hivatalából leköszönő, hálátlan Nép már a kijelentkezéssel kapcsolatos formalitásokat intézte, de készségesen felelt az újságírók kérdéseire:

"- Igen, lemondtam, na! Kicsit elbizonytalanodtam, meg kicsit elegem is lett mindenből: jólesőt dühöngtem eleinte még a vörösiszapon, aztán hűségesen végigrágtam magam az alkotmánybíróságos balhén, de közben valaki meg kiforgatta a zsebemet... most meg ott tartok, csak pálinkát főzök éjjel-nappal... Mindenesetre kifizetem még szépen a közműveket, bepakolom a legfontosabbakat, aztán holnap leadom a kulcsot a Vereckei-hágónál. Biztosan akad olyan szarvasnyom, ami mentén az Urálig visszabotorkálhatok. Onnan már várnak a régi cimborák."

("- Pssssssz! Figyusz! Hagyok titkosba egy telószámot a vereckei portán: ha lenne valami jó szaftos kampányígéret még a jövőben, hívjatok: annak még bedőlnék szívesen...")

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr252451000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása