HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2010.11.18. 08:25 autoreverz

BKV: "Bőven elég, ha naponta 1-2 utas jegyet vált!"

Címkék: bkv utas jegy

scham.jpg"Utánaszámoltunk - és tényleg kijön! Nem vicc!.. " - nyilatkozta Dr. Forghó-Shamoy Leopold, a közelekedési vállalat frissen kinevezett kommunikációs referense  - "Ezután nem gond az sem, ha annyian bliccelnek: az új tarifák mellett meglesz a fedezete mindennek. Az új szakaszjegyek ára 1 milliárd lesz, az átszállójegy 1,5 milliárd, a napijegy díja pedig 4 milliárd forintra - még ha csak jelképes mértékben is - de módosul.

Gondoltunk a családosokra is: a kedvezményes hétvégi jegy korlátlan utazást tesz lehetővé és egy alkalomra ugyan 15 milliárd forintnyi kiadást jelent, az árban viszont magától értetődő módon egy belvárosi térkép, négy nejlon esőkabát és korlátlan ásványvízfogyasztás is bennefoglaltatik. Aki pedig ezután is takarékoskodni akar, választhatja a 10 db-os gyűjtőjegytömböt, amellyel az egyes utazások csupán 850 millióra jönnek ki. Bevezető ajánlataink közül is kiemelkedik a környéki buszjáratokat is magába foglaló bérlet: ez most - készpénzes fizetés esetén - mindössze 1 billió forintba kerül.

Sok munkánk van az új tarifarendszerben, de merünk hinni a sikerben: bizonyos, hogy minden héten akad majd néhány utas, aki meglátja valamelyik ajánlatunkban a fantáziát."

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr232456457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.11.18. 18:00:56

Büntetési tételek is emelkednek?

Ezentúl minden BKV jegyet áruló helyszínt meg kell erősítenia bankokhoz hasonlóan, biztonsági őr, trezor, kamerák. Nincs ez pontosan kiszámolva szerintem!

autoreverz 2010.11.18. 20:49:49

@Levéltáros: Ki van számolva és kész! Büntetés nincs: nincs rá szükség. Ha meg vesz egyvalaki jegyet, abból kijön a trezor meg minden más is.
süti beállítások módosítása