HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2010.11.19. 17:41 autoreverz

Két megfélemlített szabolcsi lány 40 stricit kényszerített tekerőlantozásra

Címkék: lányok stricik szabolcsi tekerőlant

fogas.jpgA pizsamákban és frottírpapucsokban dideregve toporgó, egymáshoz bilincselt és lesoványodott magyar stricik tegnap este közösen tettek feljelentést Strassbourg-ban a tűrhetetlen bánásmód miatt, amelyben két ijedt szabolcs megyei diáklány 11 éven keresztül részesítette őket. A lányokat, akik annakidején külföldi erotikus munka reményében érkeztek Magyarországról, a férfiak erőszakos arckifejezése, tolakvó fellépése rémiszthette meg: kitartóikat több mint egy évtizeden keresztül naponta verték, hajukba színes masnikat kötöttek, megalázó háztartási munkákat végeztettek velük, sőt az ütleg mellett az esti villanyoltás után rendszeresen azzal is rémisztgették őket, hogy egyszer tekerőlanton is játszaniuk kell majd. 

Tizenegy év, tizenegy hónap és tizenegy nap elteltével a lányok végül beváltották fenyegetésüket: a lant letétele után az elkeseredett férfiak azonnal rombusz-alakzatban masíroztak a rendőrségre, ahol már várta őket néhány segítőkész magyar ügyvéd.

A rendőrség közleménye szerint a fogvatartás ideje irgalmatlan mennyiségű földimogyoró fogyott. (Ez utóbbi információ helye még kérdéses az ügy logikai rendszerében. - a szerk.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr872459757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása