HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2010.11.22. 22:52 autoreverz

Hiénákat vetett meg egy cseh házaspár

Címkék: cseh ausztrália megvetés hiéna

aimal1.jpgGyorsított eljárás keretében tárgyalja az ausztrál bíróság egy cseh házaspár ügyét, akiket még 2009 nyarán vett őrizetbe a brisbane-i rendőrség.

"- Napokon keresztül feltűnés nélkül követtük őket, miután egy informátorunk jelezte, hogy valószínűleg megvetik a hiénákat..." - számolt be a sajtónak John Refill-Macbourry ezredes, a nyomozás túlsúlyos vezetője: - "Egy barbecue alkalmával sikerült végül a közelükbe férkőzni és kihallgatni, ahogyan beszélgettek: a férj több alkalommal is, részben titkos kézmozdulattokal jelezte, hogy valóban megveti a hiénákat, majd mikor kijelentéseivel nyilvánosan szembesítettük, felesége is egy alkalommal szóban, azután aláírásával hitelesített módon is megvetette őket. Kiadatási kérelmüket természetesen elutasítottuk."

Ausztrália jogrendjében az ismert általános liberális felfogás ellenére az állatok méltóságának védelme évtizedek óta kiemelt issue (magyarul ügy - szerk.) 2007-ben ugyanebben az országrészben francia érettségizőket tartóztattak le, akik elfelejtettek egy sast, korábban pedig az 1970-es években göngyölítették fel a hírhedt "nyomorult és gonosz" Johnny ügyét, aki - barátai tudtával - előre kitervelt módon nem hederített rá a környékbeli hegyekben vadon élő struccokra.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr582466802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Müller őrmester 2010.11.24. 10:13:35

Jobb ha befogom a pofámat. A hiénak nemileg gyanúsak. Még a nőhiénaknak mintha pöcse lenne.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.11.27. 22:52:53

Ausztrál strucc, elképesztő. A lábát dugja a homokba, és fejen fut.
süti beállítások módosítása