HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2010.11.22. 09:07 autoreverz

Márt az alúl járokban az új Nemzetti Helyies Irássi Tanács-Adó

Címkék: magyar nyelv helyesírás aluljáró

goggle.jpgUtcák-on, terek-en és alúl, járokban mareggel-től ingyenessen kapható az Anya Nyelv Meg Őrzési Prolyekt ki adványa, amely a leg fontosabb Magyarnyelv-Tani szabbájokat foglalja öszsze Idegen-szívüek számára is, jólérthető stílus, bann:

"- Ott segéd kezünk, ahhol, a nyelv szülletik!" - ismertette, a program jel-szavát Schlechtschüller Csaba álam titkár, és tisztelet beli Akkadémiai Nyelvlovag - "Nyelvének él a Nemzett! Smitt is tehetnénnk, ehez, hozzá?!.. A, ki osztott füzettek sorsát "zárt láncú" viddeó, kammerákon követjük illetve, megkövetel lyük: ha mél-tatlanság történne közbe, lépünk. Nemleszünk, a tizmilió annalfa béta országa!"

A Nap fojjamán, budapest Szerte, kerülsor nyelfhejességi rendez-vényekre, vetél, kedőkre: az Andrásiúton önki, fejező játék, a Margitt-Szígeten cél, bamondó váltó, verseny - várja, azérdeklődőkett. Este tüzzi, játék "zárja" úgymond a gazdagprogramot. Hej!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr242464750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kszabo 2010.11.23. 20:02:22

Fülig Jimmy már ebből tanult?
-------------------------------------
Az történt előzőleg, hogy Ekmont és a többi gyászoló rokon megtudták Bonifác fogolytól, hogy gyön Alvarez csapatokkal és győz. Nekik majd menekülni kell. Iken ám, de akkor a részvének régi, jó folyamára lesz érvényes megint! És itt megvették a régi részvéneket.

Amikor már Firmin is mektutta, hogy visszajön Alva Rez, akkor maj megőrült, hoty potomér atta a papirokat. De Ekmont kirugatá. Gombperec dettó. Erre ő megölte őket, mer tutta, hogy Warinst fogják gyanúsitani a tényállással. Vékül leüté és kirablá részvényeiből a halálfejű úrinőt.

Amikor felálltam a sebesült asszony mellől, ez éppen jókor volt. Mer lesujtott rám hátulról esz a Firmin, aki valamiért visszagyött. De már ép felálltam, nem talált.

No asztán következett egy rövid testgyakorlás miután elástam (S.K.) Ámde benne felejtettem a műszert a fényképészbe.

Ezzel zárom soraimat alanti tisztelettel felségednek régi barátja, ma is és a kedves mama őfelségének és az uralkodó őnacsságának kézcsókkal. KeIt most lent: Néhai kollégája:

az eksz Fülig Jimmy, sajátulag
süti beállítások módosítása