HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2010.11.28. 21:52 autoreverz

Rontott teniszszerváiból állít ki Prés Edgár, a magyar súlyemelő-válogatott segédlelkésze

Címkék: edgár tenisz prés segédlelkész metropolitan szerva súlylökő adogatás

taj.jpgA nemzetközi hírű szakember tizenhétezer elhibázott adogatását adja közre a Művészetek Palotájában rendezett kiállításon.

Prés Edgár nyugállományú ezredes, a Magyar Néphadsereg Vércséje (1974), fiatalon maga is számos sportágban szerencsét próbált, neve nem cseng ismeretlenül azonban nemzetközi művészeti körökben sem: 1977-ben a new york-i Metropolitan Museum of Modern Art huszonnyolc különböző szabálytalan súlylökő-mozdulatát vásárolta fel máig ismeretlen összegért, 1982-ben pedig távolugrásnál lépett be kétszer csúnyán, amelyek közül az utóbbihoz Andrew Lloyd Webber írt rockoperát; a mű címét később Bernie Ecclestone személyes közbejárására változtatták meg az utolsó pillanatban "Macskák"-ra.

Prés Edgár ma lenne 79 éves, ha nem tartaná magát olyan borzalmasan jól.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr632479858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása