HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2010.12.02. 21:43 autoreverz

"Láma szopja ki az agyadat, ha ez nem Perwoll-lal van mosva!.."

Címkék: öblítő perwoll

vad.jpg"- Köveken rothadjon az anyátok veséje, ha van ennél puhább pulcsi!.." - harsogott Ralph-Ohne Unterhose, a cég kommunikációs felelősének üdvözlete a új Perwoll-kampány ismertetőjén: "- Lágyít a termékünk, de kemény benne az üzenet! Kicsit frissíteni, kicsit ébresztgetni próbálunk mindenkit!.." 

A Perwoll új plakátjain a megszokott bolyhos pulcsikat egycsapásra felváltották az új kampány szöges dzsekijei, szakadt pólói. "Rezsó hegessze a seggedet szénfeketére, ha más öblítőre vetemedsz!" - fenyeget az egyik fotón egy félszemű, tetovált diáklány, miközben barátja az oldakocsis motor alá szorult nyuszit próbálja egy ruhafogassal kipiszkálni, máshol egy elbocsátott hentes egy véres bárddal hóbaglyot simogat és a fülébe azt sziszegi: "Szétlapítlak, te kis takony: Perwoll a tuti!". A családi csomaghoz családias reklám is jár: a plakáton, amely szerint "Orrba vág a puhaság!", ovis kisfiú ügyetlenkedik egy, az arca közepébe gabalyodott ollóval, bomlott édesanyja ezalatt egy kötőtűvel hadonászik feléje és fenyegetően kiáltja: "Mindjárt szemet szúr a különbség!.."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr22489344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása