HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2010.12.05. 13:39 autoreverz

Csődbement az Első Magyar Díványszámoló Zrt.

Címkék: csőd dívány

pok.jpgCsődvédelmet kért a rendszerváltás utáni magyar gazdasági élet egyik legsikeresebb vállalkozása, az Első Magyar Díványszámoló Zrt. A cég, amelyet eredetileg három bélpoklos kenyai légiirányító hozott létre, az 1997-es alapítást követően rövid idő alatt a hazai díványszámolás legbefolyásosabb tényezőjévé vált, sőt 2002-től sezlonok, lócák, majd kanapék területén az európai piac mintegy kétharmadát kaparintotta meg. Jelentős lépést jelentett II. János Pál pápai rekaméjának megszámolása, 2005-től pedig magánszemélyek és kisvállalkozások fekvőbútorainak is piacvezető számolójává vált.

"- A recesszió minket sem került el..." - nyilatkozta Ü. Vikidál Gyula elnök-vezérigazgató (aki nem azonos az ügynökbotrányba keveredett rockénekes névrokonának hasonmásával - a szerk.). - "... a cégek maguk kezdték díványaikat számolni vagy távol-keleti vállalkozásokra bízták a feladatot. 2006-tól hiába váltottunk profilt és adtunk közel hatszázezer bukóablaknak női keresztnevet, a megrendelések lassan elmaradoztak."

Az Első Magyar Díványszámoló Zrt. megszűnésével pótolhatatlan űr keletkezett az észak-székesfehérvári autópályalehajtó mögötti füves területen, valamint ugyanitt működésképtelen laptop áron alul eladó - vagy nagyteljesítményű olvasószemüvegre cserélhető.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr772494469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása