HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2010.12.06. 17:17 autoreverz

A meghittségről, a családi élet békéjéről is tanácskoznak Lillafüreden a kéjgyilkosok

Címkék: család ünnep lillafüred meghittség

question.jpgA Bükk-hegység festői fekvésű üdülőhelyén a mai naptól egy héten át cserélik ki tapasztalataikat 14 ország legelismertebb pszichopata mészárosai: újdonság, hogy első ízben az amerikai és európai szakemberek mellett nehéz körülmények között élő közel-keleti és afrikai szatírok számolnak be munkás hétköznapjaikról, sőt elfogadta a meghívást "rázós" Jimmy, a kivégzésére várakozó kaliforniai váltóáramos sorozatgyilkos is.

"Az ünnepek közeledtével sokszorosan is felerősödik a vágy, hogy szeretteink körében meghitt órákat töltsünk el... " - írja köszöntőjében Dr. Ó-Pajszer Leó fogszakorvos, a Kárpát-medencei Zsinórfojtók és Csonkolók Örök Rendjének rangidős titkára. - "... ilyenkor egy pillanatra megáll kezünkben a fejsze, félretesszük egy percre a fűrészt, a horgolótűt, és homályos tekintettel, elszorult torokkal egymásra, egykori családtagjainkra, szomszédainkra gondolunk. Sokan közülünk szabadidejükben írnak, festenek: kívülálló el sem képzelheti, mennyire igénybe veszi mindez az embert."

A konferencia szüneteiben jótékonysági akciókra kerül sor: a szemnyomáshoz, nyelvtépéshez, ujjvágáshoz, herepörköléshez szokott szakemberek jámbor ajándékokat csomagolnak, a környékbeli falvak nyugdíjasai számára ezúttal tüzifát aprítanak, meleg levessel és módosított betlehemes játékokkal kedveskednek. A rendezvénysorozat záróestje ismét a szociális érzékenységről szól majd: a világ minden tájáról érkezett kéjgyilkosok az időközben megcsömörlött, valódi örömérzet nélkül öldöklő bajtársaik rehabilitációjára gyűjtenek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr362497438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása