HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2010.12.07. 21:52 autoreverz

Hamis papírokkal, sebészfőorvosként praktizált egy sütőtök

Címkék: sütőtök hamis sebész főorvos papírok

apple.jpg"Egy újdonsült kollégánk hívta fel a figyelmet az anomáliákra..." - ismertette a fegyelmi vizsgálat első eredményeit a Makrancosszemű Szent Prosztáta és Felesemtréfa Kishúgai Látványkórház igazgatóhelyettese - "... voltaképpen már pusztán a név alapján gyanút kellett volna fognunk: dr. Sütőtök Sütőtök. Bár tíz éve közmegelégedésre vezeti osztályát, informátorunk megfigyelése szerint a hagyományos szike helyett szokatlan módon, hamis papírokkal operálta pácienseit, akiknek nem protéziseket, hanem hamis papírokat ültetett be, így rendszerint már a kontrollvizsgálatokon hamis fecnik potyogtak belőlük; máskor vékonyra csavart, hamis papírokból injekciókat adott, a betegek homlokára hideg és hamis papírokat tett, a lázukat azzal csillapította, sőt törött lábakat is gipszelt hatalmas, hamis papírokba. Telefonbeszélgetéseit előszeretettel hamis papírokból tekert csövön keresztül végzi, találkozáskor esetenként kezet sem nyújt - csak hamis papírokat tart oda

A terhelő részletek egyre csak szaporodtak, s a hurok is egyre jobban szorult: a tegnap esti ügyeletben végül keresztkérdésekkel útját álltuk, majd a rövid beismerő vallomás után - elvégre mégis csak egy sütőtök!.. - a sok hamis papírból alágyújtottunk - és megsütöttük."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr502500773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása