HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2010.12.21. 06:55 autoreverz

Ijesztően erős és néha talán picit feleslegesen agresszív is a magyar forint

Címkék: magyar piac pénz forint erős tőzsde

rab2.jpgRémülethullám vonul végig a világ tőzsdéin, ahogyan egyre-másra derül fény az erősödő magyar forint gorombaságaira. A baljós jelek még vasárnap este kezdődtek, miután vérző orrral, félájultan találtak rá testőrei egy hotel folyosóján az ausztrál dollárra. A folytatás már nemzetközi elszörnyedést váltott ki: a magyar forint élő adásban kevert le egy mocskos nagy taslit az ukrán hrivnyának, majd a svájci frankhoz fordult és - egyes elemzők szerint teljesen megérdemeletlenül - irgalmatlanul herénrúgta. Az euró épp taxiba akart szállni, amikor hátulról halálos esernyődöfés végzett vele, az angol font fejét pedig reggelizés közben verte szét szemtanúk szerint a tomboló magyar valuta egy hamutartóval.

A kétségbeesetten menekülő pénznemek közül elsőként az amerikai dollárt és a vietnami dongot találták meg egy transzvesztitabár mögött összebilincselve, majd a forint a rendőrök szeme láttára a holtsápadtra rémült kínai rüan nyakát tekerte ki egyetlen reccsenéssel. Mielőtt lefoghatták volna, a kolumbiai pesónak két bordáját törte, a rabszállító autóból kihajolva viszont már csak a norvég koronát sikerült szembeköpnie.

Mi magyarok ezek után nem sok jóindulatra számíthatunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr242529447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása