HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2011.01.09. 12:45 autoreverz

UNESCO-védelmet kapnak az álhírek

Címkék: ensz álhír unesco kampec

1eyedcat.jpgAz újév egyik első szenzációja, hogy az ENSZ a kultúrális világörökség részének nyilvánította az álhíreket és - szükség esetén akár katonai - védelmet is nyújt az álhírek kiagyalói és terjesztői számára.

"A döntésre a világtörténelem rövid, de átfogó elemzése után jutottunk..." - nyilatkozta Ban Ki-Mun, az Egyesült Nemzetek Szervezetének főtitkára. - "... a világon annyi minden megtörtént már, és a dolgok ráadásul egyre csak történnek, így azoknak a dolgoknak a köre, amelyek még nem történtek meg, rohamosan szűkül. Minden erővel támogatnunk kell ennek a megmaradt néhány dolognak a terjesztését, amíg van még egyáltalán miről beszélni: nemsokára ezek is megtörténnek, és akkor tényleg eljön a nagy sajtókampec."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr232571443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása