HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2011.02.14. 18:24 autoreverz

Állati eredetű összetevők is lehettek Növényi Norbertben

Címkék: norbert növényi

csiga.jpg"Nyílt titok, hogy az egykori birkózó olimpiai bajnok széndioxid-kibocsátása a nyolcvanas évek elejétől kezdve rendszeresen meghaladta az egészségügyi határértéket." - állítja a katolikus.hu - "1987-ben pedig köztudottan gumós örlőfogakat adományozott jótékony célra."

Növényi Norbert sportpályafutása befejeztével faszén- és lóvasút szakon szerzett mérnöktanári diplomát, majd mozifilmek rövid szerepeiben tűnt fel. Hónaljáról készült ötszörös életnagyságú bronzszobor a Ludwig Múzeumban, a mű 1:5 arányú makettje az amszterdami repülőtér tranzitvárójában látható.

1999-től a Tűzoltó utcai Gyermekklinika koraszülött-intenzív osztályának kidobóembere, majd ugyanitt farmakokinetikai vizsgálatok statisztikai elemzője és nótafa. Kései líráját a rezignált hangnem, a hexaméterek csökönyös halmozása jellemzi.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr312661116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása