HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2011.02.16. 21:20 autoreverz

Fiatal motorvonatokat ábrázoló fotókkal csaltak csapdába egy Intercity-mozdonyt

Címkék: fotó intercity motorvonat

goggle.jpgAz oldalára dőlt, tehetetlenül nyöszörgő lokomotívra szegény pásztorok találtak egy lakatlan völgyben: kocsijait ismeretlenek lerángatták, ablakát bekötötték, üzemanyagbetöltő-nyílásait kipeckelték. Szegény pásztorok maguk sem tudták, mitévők legyenek, mert ez azért mégis csak szokatlan helyzet, nemdebár. 

Végül sorsot vetettek: a választás a legfiatalabbra esett. Emez, szegény, szótlanul fölkelt, hetyke bajuszát megpödörte, pökött egy hegyeset, azzal felkapaszokodott a vezetőfülke ajtajához és bekukkantott, azaz, csak bekukkantott volna, mert a vaksötétben orráig sem látott. Bemászott tehát a kis ajtón, a többiek meg egyre csak vártak.

Összességében tényleg nagyon sokáig vártak a szegény pásztorok: egy személyre számítva körülbelül hét és fél órát, együttesen pedig hatszor hétegész-öttized, azaz, negyvenöt órát, ami kicsivel kevesebb, mint két nap.

Két nap sok idő, de mi az egy szegény pásztor életéhez képest?!

...

A forgalom csak tegnapelőtt állt helyre. A kanyart, ahol a póruljárt mozdony kisiklott, máig kis tábla jelöli, amelyen aranybetűkkel ez áll:

"Itt siklott ki a póruljárt mozdony. A kanyarban." 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr732666455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása