HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2011.03.07. 07:15 autoreverz

Kitoltak egy emberrel Chilében

Címkék: chile kitolás santiago

mellfa.jpg"Nem az első eset, hogy itt, Chilében egy emberrel kitolnak. Különösen fájó, hogy az illetőnek nemrég születésnapja is volt." - áll a friss hír a santiago-i kormány honlapján. - "Volt már ilyen egyszer régebben is, és az sem volt valami kedves."

Szakértők szerint "ami történt, rosszul eshetett": ezt bizonyítja az a tény is, hogy az érintett személy az eset után "bosszúsnak, csalódottnak" tűnt.

Michelle Bachelet, Chile állam elnöke a helyszín bejárása után megindultan nyilatkozott. "Tényleg történt már hasonló, ezért éreztem kötelességemnek, hogy személyesen járjak utána az ügynek. Beszéltem a családdal, a kollégáival: ez tényleg kitolás volt. Nem túloztak. Amit hivatalomban megtehetek, meg is teszem." - ígérte a szimpatikus elnöknő.

A nemzetközi politika már visszafogottabban reagált.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr72717314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása