HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2011.03.22. 21:47 autoreverz

Elismerte bűnösségét a gazdagréti R2D2-hasonmásversenyek egykori zsűrielnöke

Címkék: r2d2 gazdagrét hasonmás czerkoff

Bűnösnek vallotta magát, és halmazati büntetésként kibírhatatlan talpcsikizést és/vagy valami mást kért saját fejére M. Czerkoff Árpád egykori amatőr R2D2-hasonmás, majd hivatásos versenybíró és gyémántfokozatú nemzetközi R2D2-hasonmástréner.

A vádirat szerint Czerkoff, akinek felmenői között több majom is akad, 1978 és 1982 között befolyásával visszaélve több esetben manipulálta a színpadra lépő versenyzők sorrendjét, a szünetekben a büfébe szökdösött, ahonnan rendszerint csak fenyegetések hatására, esetenként maszatos kézzel tért vissza. (Feltétlenül megemlítendő, hogy a vádlott nem azonos Zs. Czerkoff Árpáddal, a Halálcsillag Kft. későbbi tulajdonosával, aki ugyanezen időszakban az R2D2-hasonmásversenyek alatt a nézőtér hátsó soraiból burrogó, máskor kerregő hangokat hallatott.)

...

Czerkoff büntetése egyébként ironikus módon valószínűleg halál lesz, mert korábban fociban is állandóan csalt, s utána meg még ő árulkodott.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr172763427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása