HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2011.05.04. 21:54 autoreverz

A valószínűtlen leány

Címkék: valószínűtlen

Volt egy lány, valószínűtlenül szép. Egy málló vakolatú bérházban lakott, a negyedik emeleten, és mint ahogyan az mindig lenni is szokott, pont szemben valakivel.

Ez a valaki egy kicsit félénk egyetemista srác volt, aki reggelente a függöny mögül lopva figyelte őt. A lány - annak reményében, hogy valaki tényleg figyeli - valószínűtlenül könnyed léptekkel suhant el minden reggel az omladozó folyosó falai között: frissen mosott haja valószínűtlenül magasra szállt, karját valószínűtlenül kecsesen lóbálta, s a szemek, azok a rátarti, valószínűtlenül szép szemek, hát azok valószínűtlenül lustán pillantgattak erre-arra.

Például pont arra, ahol a függöny mögött, a félénk fiú körvonanalait sejtették. Amaz addigra persze többnyire már gyorsan hátralépett a szoba árnyékosabb részének oltalmába.

Egy nap a lépcsőházban mégis szinte egymásbaszaladtak. A lány szólalt meg először.

- Szerinted lehetnék modell? - kérdezte.

- Valószínűtlen... - válaszolta a fiú zavarában, de ahogy a lány szája sírásra görbült, sietve hozzátette: - Ööö, úgy értem, valószínűtlen, hogy milyen szép vagy, azaz, ööö, mindent összevetve, valószínű, persze, valószínű...

Ez betett a lánynak, mert alapvetően egy hiú kis kurva volt. Rá egy fél évre mégis összejöttek, és egész tűrhető kapcsolatban éltek hosszú-hosszú éveken át. A lányból soha nem lett modell: hülyén elkezdett ráhízni a combjaira, de a srác így is mindig büszke volt, ha mások előtt közösen megjelentek - valószínűtlenül büszke, valószínűtlen kis csajára, és örülhetett is, mert ő maga sem volt valami nagy durranás. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr292878322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása