HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2011.06.27. 21:20 autoreverz

Egy hetet kapott az Akadémia a magyarság kínai eredetének bizonyítására

Címkék: kína magyarság eredete

"Komoly fejtörést jelent a feladat: a nyilvánvaló külső hasonlóságok és a számtalan közös nyelvi emlék ellenére még nem vagyunk túl a nehezén." - írják kézzel írott, könnyáztatta levelükben a szabadságukról visszarendelt tudósok.

"Alig győzzük kiszolgálni az egymást rohamtempóban váltó politikai rendszereket: ez sem lesz probléma, de az egyhetes határidő szokatlanul kemény kihívás. Eddig ott tartunk a sztoriban, hogy "a Csodaszarvas a Tienamnen tér szélén ácsorog". Most akkor kéne valami ütős csavar."

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr613020026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nomad · http://szkaresz.blog.hu/ 2011.07.02. 11:50:42

Pál Cika igyekszik elmegyerázni, hogy a nyereg alatt húsról térjünk át a rizs a kapucniban ellátásra, mert az éppen a fáról lemászást tanuló nyugati testvéreink ezért fognak minket rossz adósnak nyilvánítani.
süti beállítások módosítása