HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2011.08.08. 17:41 autoreverz

Saját és más bloggerek anyját is eladta Autoreverz a goldenblogos győzelemért

Címkék: blog goldenblog autoreverz

Bármilyen ocsmányságra, önleköpésre, népszerűséghajhászásra is készen állt a megérdemelten alacsony olvasottsággal rendelkező "Autoreverz jelenti" c. blog szerzője, miután végső elkeseredésében azt a személyt is feláldozta, aki e világra szülte.

Most azonban keserűen állapította meg: mindez hiba volt, és alig szerzett vele több mint 10-12 plussz szavazatot, de lényegesen előrébb így sem jutott.

Minden jó lelkiismeretű embertársát ezúton esedezve kéri: egyrészt küldjetek készpénzt és segítsetek visszavásárolni az anyukámat, másrészt ennek hazug és feltűnősködő posztnak kapcsán is vadul lájkoljátok a cuccaimat, hátha sikerül kikecmeregnem végre az ismeretlenség fingszagú homályából...

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr893134528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kistitok 2011.08.10. 10:27:05

vajon miért nem látom a lájk-gombot?
(igazából egyik blog.hu-s oldalon se, egy jóideje)

Elijah_Baley 2011.08.11. 21:24:52

Pénz, az nincs, de fel tudok ajánlani megvételre egy kihasználatlanság okán eladó, korához képest jó állapotú, nem dohányzó (garázsban tartott) nagypapát.
süti beállítások módosítása