HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2011.08.30. 07:37 autoreverz

Vértanúkon spórolna a kormány

Címkék: vértanú máglyhalál

Az Index.hu birtokába jutott titkos tervezet szerint október 1-től a vértanúk nyugdíja az államra, vérük az utolsó állandó lakhely szerinti önkormányzatra szállna. A tanulmány mindemellett megállapítja: "a vértanúság a mai napig reális alternatívát állít a hétköznapi munka zord világával szemben, mégis érezhető egyfajta idegenkedés a fiatal pályaválasztók körében".

Az országban jelenleg csak Kaposvárott folyik európai szintű akkreditált vértanúképzés: itt a kurzusoknak a Táncművészeti Egyetem ad otthont, az évszázados hagyománnyal büszkélkedő, de a korábban "slágernek" számító máglyahalál-szakon azonban például 1987 óta nem végzett senki, szakmai tapasztalattal rendelkező oktatókból pedig (érthető okból - a szerk.) aggasztó hiány van.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr403189697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása