HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2011.09.17. 09:58 autoreverz

Élőláncok kialakulásától tart a rendőrség

Címkék: hős élőlánc

drop.jpg

 

A Rendőrség a Lakosság segítségét kéri!

Tisztelt Állampolgár!

 

Ön a közeli jövőben egy élőlánc tagja lehet - vagy már az is.

Ne ijedjen meg: nem Ön tehet róla. Mások ragadták meg a kezét, mások keverték bajba. Ezekhez a lelkiismeretlen láncoskodókhoz Önnek semmi köze. Ne adjon a szavukra! Álljon tovább! Ne legyen akaratlan láncszem!.. 

Ha Ön mindezek ellenére még mindig egy élőlánc foglya lenne, tegye a következőket. Mihamarabb szakadjon le, kunkorodjon, tekeredjen, majd érveljen eképpen: "Én nem leszek egy olyan lánc tagja, amely erejét a gyűlöletből meríti. Eresszetek utamra a szeretet és a jóakarat nevében vagy legyetek átkozottak 777 évig!"

Ha ez sem segített, maradjon passzív: ne skandáljon, ne ismételgessen! Ne dőljön be senkinek és semminek! Maradjon önmaga, gondoljon mindarra, amire régen gondoltunk!
A segítség úton van!

Tisztelt Állampolgár! Ön olyan, mint sziklaszirt a tomboló tengerben, fény az éjszakában, saskeselyű az égben vagy bármi egyéb patetikus lószar: sajnos nem jövünk.
Ön ezt most megszívta.

Megvalljuk: kicsit talán elbizonytalanodtunk magunk is. Megújulni szeretnénk, erőt meríteni, rendezni sorainkat: ez nem megy máról holnapra. Nehéz idők következnek.
Hősökre lesz szükség.

Ön mindazonáltal tartson ki! Legyen jó állampolgár! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr153233452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása