HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2011.09.28. 07:42 autoreverz

Jönnek a könyörgős, rábeszélős rendőrök: Nincs büntetés, ha az autós külön nem kéri

Címkék: autó büntetés rendőrök kresz autós

"A Rendőrség felkészült a szabálymódosításokra." - nyilatkozta ma reggel Pintér Sándor belügyminiszter a rádióban. - "Most a lakosságon van a sor: ezúton is arra kérek mindenkit, hogy néha fogadják el a munkatársaink által javasolt büntetéseket: ne legyenek teljesen elutasítóak, ne mondjanak mindenre mindjárt nemet.

Tudjuk, lesz olyan, akit elriaszt majd a kérvényezés hosszas, esetenként bürokratikus útja. Ne legyen ez sem akadály: vállaljuk az esetleges fáradalmat, még ha utánajárásba is kerül a bírság megszerzése.

A mi részünkről ezzel egyidőben persze előtérbe kerülnek majd az egyszerűbb, inkább szimbolikus bünetetésformák: személyesen adtam utasítást összesen 300 db fejcsóválás és ugyanannyi felemelt mutatóujj kiszabására a legsúlyosabb gyorshajtási esetekben."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr23261882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása