HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2011.10.06. 07:40 autoreverz

Ádáz küzdelemben pusztult el az önmagára támadó pitbull

Címkék: cseh ekcéma pitbull kadét

doboz.jpgPável Jindrásek cseh tengerészkadét 1978-ban írta meg korszakos jelentőségű diplomamunkáját "Az önevés egyetlen logikailag lehetséges sorrendje" címmel.

"Az ember teste, de még a kutyáé sem teljesen szimmetrikus. Mindig van egy gyengébb, egy satnyább fele: azzal kell kezdeni." - írja Jindrásek, majd így folytatja: - "De így se számítsunk arra, hogy a maradék harc nélkül adja majd meg magát!"

Az idén először fordult elő, hogy az elvet a gyakorlatban alkalmazva, gondosan tervezett sorrendben falta fel önmagát egy harci kutya. Ahogyan Jindrásek - aki ugyan később megtagadta tanait - javasolta, az aggresszív, de elmélyült gondolkodású állat erősebb oldala előbb a gyengébbre rontott, majd közvetlen ezután a védtelen (fél - a szerk.) farok esett áldozatul.

A fej, a nyak és a mellső láb már együttesen végeztek a hátsó lábbal, a küzdelem utolsó fázisában a fej felfalta a nyakat, majd harapás leglényegibb szervei fokozatosan beőrölték a füleket, a nyelvet meg az összes többi részt, míg végül az állkapocs önmarcangoló csatájából egy metszőfog került ki győztesen.

Pával Jindrásek kiemeli, hogy a modell a modern élet számos szituációjára alkalmazható, így nem ajánlja, hogy "a háta mögött mosolyogjanak vagy ilyesmi".

Az önevő ebről készült DVD a www.terhesgondozas.hu oldalon babamérleg és XXL ekcéma-szett együttes rendelése esetén kedvezményesen megvásárolható.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr53281766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása