HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2011.10.16. 00:17 autoreverz

A maharádzsa hűségtesztje

Címkék: maharádzsa

csiga.jpg

Egyszer egy bölcs maharádzsa, hogy számtalan feleségének hűségéről meggyőződjön, cselhez folyamodott. Egyedül útra kelt, majd álruhában visszatérve kéredzkedett be asszonyaihoz. Amazok nem sokáig haboztak, hamar az ágyba bújtak vele, és pirkadatra már végzett is az egész leánycsapattal.

Másnap összehívatta őket és mennydörgő hangon beszédett tartott:

- Álruhában jöttem el hozzátok, hogy hűségetekről megbizonyosodhassak, ti meg odadobtátok magatokat mindenfajta kérdezősködés nélkül!.. - mondta szemrehányóan.

- Persze, mert tudtuk, hogy te vagy a maharádzsa! - válaszolta a szószólójuk, a legokosabb feleség. - Hogyan is állhattunk volna ellent neked?!..

- Jó, de az álruha miatt legalább vonakodnotok kellett volna!.. - vágott vissza a maharádzsa.

- De anyaszült meztelenül rontottál ránk, te kretén! - fogyott el a főfeleség türelme.

A maharádzsa igen megszomorodott. Egyrészt bántotta, hogy ilyen béna logikai hibát vétett, másrészt az eredeti kérdés megválaszolásához sem jutott közelebb.

Aztán, az igazat megvallva, rossz érzést hagyott benne a "kretén" szó is. Nem is jött álom a szemére hét álló napon át. A nyolcadikon aztán megparancsolta, hogy végezzék ki az egész bagázst.

A főszolgáló lelkesen vette tudomásul az utasítást, de ahelyett, hogy mind egy szálig kardélre hányta volna őket, titokban elosztogatta az alig használt maharádzsa-macákat legjobb barátai között. Az, hogy mindez mikor derül ki, csak idő kérdése volt.

Egy este, amidőn az elárvult maharádzsa a csillagokat vizsgálgatta, szörnyű vágyakozás ébredt benne. Hamar hívatta a főszolgálót és nekiszegezte a kérdést:

- Valóban minden asszonyomat leölted annakidején? Nem maradt meg 1-2 belőlük valahol?..

A főszolgáló nagyon hülye helyzetbe került, de váratlanul felbátorodott:

- Dehogynem. Tudod, mahari, ha szólíthatlak így, soha nem teljesítek minden parancsot maradéktalanul, mert te egy hirtelenharagú és alapvetően rossz természetű ember vagy.

- Jó, jó, értem, de most maradt nő vagy nem maradt?..

- Maradt, nyugi.

A maharádzsa remek éjszakát töltött a megmaradt feleséggel, a főszolgálót pedig hajnalban sajátkezűleg szúrta le.

...

Az esetnek több tanulsága is van.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr483306042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása