HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2012.01.08. 08:03 autoreverz

Breaking news! Magyarországon váratlanul minden rendbejött!

 

Egyelőre értetlenül állnak nemzetközi és magyar médiaforrások a tegnap délutáni események előtt. Mint ismeretes 14 óra után néhány perccel az ország lakosságának mentalitása előbb gyökeresen megváltozott, majd nem sokkal fél három előtt az indulatból választott többségi kormány és elenyésző parlamenti ellenzéke hirtelen az őket felhatalmazó nép érdekében kezdtek eljárni. Mindez 14 óra 52 percre a közélet teljes normalizálódásához vezetett, így 14 óra 53 perctől gőzerővel megindulhatott a termelő munka.

Az általános jólét pontban délután háromkor köszöntött be: 15 óra 2 percre az adóbevételeiből megerősödő állam és az önkormányzatok minden egyes kötelességüknek eleget téve létrehozták egy jóléti ország teljes infrastruktúráját; a becsületes munkával eltöltött közel fél óra után országszerte városi polgárság alakult ki, a népesség rohamos felvilágosodása révén az utolsó zsidózós-cigányozós kórusok negyed négykor hallgattak el.

Az Országgyűlés 15 óra 36 perckor visszaállította hatályába a termodinamika első és második főtételét, a köztársasági elnök pedig aláírásával hagyta jóvá a Világegyetem kezdetének tekintett Ősrobbanást.

Mégiscsak jobb lesz így kezdeni az új hetet. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr553527929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása