HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2012.02.07. 06:57 autoreverz

Bevérzett egy 47-es villamos

Címkék: vér villamos 47 es

A BKV szűkszavú közleménye szerint az egykocsis szerelvény a Szabadság-hídra befordulva csikorogva leállt, elektromotorjai sátáni hangon felbőgtek, miközben az öreg padlózat tehetetlenül rázkódott, az áramszedőkből a bámészkodó közé kék villámok csapkodtak.

Ezután az egész szerkezet fülsiketítő zajjal közel egy méter magasságba emelkedett, ahol a kocsi belseje színültig bugyogó vérrel telt meg, a falak pedig vakító smaragdszínben, fojtó füstöt eresztve izzottak fel. A szemtanúk szerint a - valamelyest szajhák combjára is emlékeztető - ütközők mindeközben harsogó trombitákká híztak, s belőlük az "A csitári hegyek alatt" visszafelé játszott strófái zendültek fel, majdnem egyszerre.

A kocsi váza eközben fokozatosan balra (!) csavarodni kezdtett, mire hatalmas robajjal kirobbantak az ablakok és a kiömlő többtonnányi vér a pesti hídfőig borította be az úttestet. A helyérezuhanó kocsiszekrény üszkös maradványainak hűtését délután fél hatra fejezte be a tűzoltóság.

Vitézy Dávid (VEKE) szerint az utasokat joggal irritálják az ilyen jellegű üzemzavarok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr204074254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása