HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2012.02.13. 22:49 autoreverz

Bedurcizott a magyar műhold

Címkék: magyar masat 1

Néhány órával a Francia Guyanából történt indítás után már csak a "vállvonogatás"-nak megfelelő bitsorozatot továbbítja a MASAT-1.
"A rakétán szállított műholdak között már a földi tesztelés során is voltak kisebb összetűzések: ez az összezártság perceiben valószínűleg csak tovább súlyosbodott." - ismerte el az üzemzavar lehetőségét a projekt luxemburgi vezetője. - "A mindössze 10 cm-es magyar készülék kezdettől fogva sugárzott nagyképű jeleket: úgy tett, mintha legalábbis 12 vagy 13 centi volna. Gerjesztett egy kis sztatikus feszültséget, és az sem kizárt, hogy egyetemi műholdakhoz méltatlan dolgok is történtek. Mindenesetre a megbénult magyar szatellita hátán egy ideje a "Letörölünk, maszat!"-felirat lobog, miközben a többiek látszólag semmiről sem tudnak."
Az uszonnásdoboznyi szerkezettel az Esti Híradóban Orbán Viktor folytatott személyes hangú telefonbeszélgetést, és lelkére kötötte: "ha gólt már nem is rúg, legyen legalább tökös, és osszon ki egy-egy űrkokit".

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr724102808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása