HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2012.02.27. 19:16 autoreverz

Egy pilótás sztori

Címkék: pilóta bombázó

Egy bombázógép pilótája a hosszú éjszakai műszak után fáradtan érkezett haza. A város romokban hevert: a szürke porban egy szürkehajú, szürkeruhás leányka ücsörgött egyedül, és egy bottal rajzolgatott maga elé.

- Nem szeretlek, Apa, mert lebombáztad a várost, ahol lakunk. - szólalt meg a kislány fel sem nézve.

- Én meg gyűlölöm ezt a melót, kislányom. Gyűlölöm, de valamiből meg kell élnünk. - felelte a pilóta, és ledőlt oda, ahol egykor a dívány állt. - Gyere, veszek neked valami szépet.

A bolt helyén egy halom üszkös tégla hevert, így a kocsma felé vették az irányt. A kocsma sem volt sehol: leültek egy nagyobb romhalmazra, ahonnan jó kilátás nyílt mindenfelé. A pilóta ölébe vette kislányát.

- A háború gonosz dolog. Anyáddal sem jöttünk ki sose.

Aztán mindketten elbóbiskoltak.

Amikor felriadtak a kislány a göteborgi egyetemen klasszika-filológia tanszéket vezette, az apja Karlovy Vary-ban volt egy melegbárban rendszergazda.

- Szeretlek. - írta SMS-ben a pilóta a lányának. - Küldj pénzt.

- Az eletunket valtoztattad szo szerint csataterre. - felelte a lánya, ékezetek nélkül. - Nekem ez lett az ugynevezett os-csalodasom. Ettol szenvedek, es ezert nem is adok.

- Legszívesebben megölnélek. - válaszolta az apja megindultan. Mire észbekapott, hogy kifelejtett egy-két betűt, már késő volt. 

A leány szíve meghasadt. Egy svéd klinikán feküdt, orrából plasztikcsövek kígyóztak. Szeme örökre zárva maradt. Az apja hiába várt a válaszra.

Durva helyzet volt, egyenesen idegtépő, és nem kicsit.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr424217656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása