HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2012.03.15. 08:45 autoreverz

Fapados járatokkal csalogat a MÁV

Címkék: máv fapados

Speciális verejtékfakasztó műbőrülések, vidám falfirkák, a fogantyúkon és kilincseken nosztalgiazsír, papírmentes vécék és intelligens ablakok kényeztetik majd az utasokat az új szerelvényeken. A sebességérzet fokozására a kocsik aljából menet közben - közkívánatra - szarul illesztett sínekre emlékeztető, vidám csattogó hang árad, az állomásokra érve pedig egy ügyes szerkezet a várakozók lába elé emberi vizeletet szimbolizáló folyadékot spriccel.

A kalauzokat a "YouTube 1997 Epic Fail" Humánerőforrás Bt. öltözteti, fogazatukért az illetékes kistérségi állatorvosi szolgálat felel. A forgalom irányítása normális emberek közreműködése nélkül, automatikus késésekkel történik, a végállomásokon pedig a növényevő haszonállatoknál jól bevált karám-rendszer segíti az utasokat az eligazodásban, 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr794317891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása