HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2012.06.27. 12:08 autoreverz

Botrány: Frakk, a macskák réme, anyai ágon *maga is macska*!..

Címkék: macskák frakk réme

okor.jpgKároly bácsi és a Vasas törzsszurkolóinak a kutya.info internetes portálon megjelent közös közleménye szerint "a radikális hangjáról ismert egykori televíziós eb, majd a rendszerváltás utáni jobb- és baloldai kormányok mellett egyaránt kutyakozmetikai tanácsadóként közreműködő üzletállat sajnálatos módon nem képviselheti tovább kellő következetességgel a magyar kutyaság ügyét."

Károly bácsi megfigyelése szerint "a hetvenes évek zabolátlan panellakótelepi szexualitása" vezethetett a végzetes vérkeveredéshez: "Frakk viselkedésében – így utólag visszatekintve – mindig is felfedezhetők voltak bizonyos macskás elemek. Ezeket akkor Irma néni káros hatásának tudtam be: ma már úgy gondolom, hogy Szerénke és Lukrécia, a két zsidó cica állandó közelsége csak tovább rontott a helyzeten."

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr614614170

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.06.28. 11:36:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása