HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2012.08.22. 21:10 autoreverz

Egyelőre nem tisztázott, hogy Koppány felnégyelése tb-keretből történt-e

Címkék: tb istván koppány

police.jpgA Fidesz legmagasabb köreibe felcsapó vita egyik legkínosabb kérdése István elmaradt társadalombiztosítási járulékait érinti. Az ortodox közgazdász vonal szerint a "Vajk" néven anyakönyvezett, majd következetesen "Sz. István"-ként regisztrált, foglalkozása szerint "király" biztosított esetében - bár későbbi szentté avatásától fogva lényegében vatikáni közalkalmazottnak tekintendő - nincs lehetőség a magyar állam megszilárdítása idején másokon végeztetett, politikai motiváltságú műtétek (lásd Vazul fül-orr-gégészeti zárójelentése, forrás: Krompecher Ödön "A kochleáris implantátum ezredéves története") visszamenőleges elszámoltatására, így azok a legfrissebb pénzügyi mérleg kiadási oldalán kerülnek a könyvelésbe.

Az LMP szerint szemfényvesztés az egész. A Fidesz cáfol és támad: Koppány rokonsága állítólag a mai napig négy darab, egymagában is érvényes ingyenes parkolási kártyával rendelkezik.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr844726614

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.08.23. 08:39:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása