HTML

autoreverz jelenti

álmebaj, blocsogás, gyomorforgatókönyv - kis adagokban

Utolsó kommentek

0% gyümölcshús - 100% álhír

2011.05.16. 21:02 autoreverz

Rémgyilkos a kertemben

Címkék: kert gyilkos balta

Hetek óta figyelgetem a kertünkben esténként kószáló fazont: többnyire alsónadrágban ugrándozik, naplemente után; kezében egy nagyobbacska balta, azzal suhingat az ablakunk irányába. Amolyan bolond tekintettel, mint aki nagy kárt tudna tenni bárkiben - vagy épp bennem.

Leoltott villannyal bámulom: arcom a kihűlő ablaküveghez tapad. Nagy néha találkozik a tekintetünk: ilyenkor kicsit elszégyelli magát, tétován suhingat más irányokba is. Mintha nem is nekem akarná kiloccsantani az agyamat - véletlen csak erre járna.

Behívtam egyszer egy kávéra, ha már úgyis összefutunk, így rendszeresen. Teljesen normális a srác: családja van, gyerekei - egyszerűen csak lazít így estefelé, nem akar rosszat senkinek.

- Valójában én te vagyok, nem én magam. - magyarázta a kávét szürcsölve. -  Te akarsz magadban kárt tenni; a piszkos munkát viszont helyetted én végezzem el.

- Igazad lehet. - mondtam megértően, bár nem értettem minden részletet. - Ee előbb-utóbb fel fogsz így fázni, nem gondolod?..

Nem gondolta, illetve nem ismerte be, de attól fogva mégis csak rendesebben fel volt öltözve: nem úgy, mint valami vadbarom, aki csak ölni megy. Tán a felesége szólhatott neki, vagy csak az esze jött meg.

Így vagy úgy: tényleg hűvösebbek mostanában az esték.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://autoreverzjelenti.blog.hu/api/trackback/id/tr592909369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nooke Edley 2011.05.18. 20:56:03

Héj Te nyelvújító!

Mit csinál egy rémgyilkos? Rémeket gyilkol? Amúgy gugli téged dob ki nálam erre a szóra elsőre vedd össze: www.google.de/trends?q=anal+fisting%2C+ass+to+mouth
süti beállítások módosítása